Saturday, May 7, 2011

TEAM BUILDING-PETRONAS CENTRAL SOUTH

Lately memang jarang update blog...busy memanjang. Hari ni rasa free sikit. Pada 4hb Mei yang lepas..Stesen-stesen minyak Petronas kawasan Central South telah mengadakan aktiviti team building bertempat di Awana Genting.

Setiap stesen hantar 2 orang wakil untuk mewakili kawasan CS1, CS2, CS3, CS4, CS5, CS6 dan CS7. Aku dari CS4 yang terdiri daripada 20 stesen minyak Petronas iaitu Bdr Tasik Permaisuri,East-West Link,Bt.7,Grand Saga 1,2& 3, Alam Damai,Damai Perdana,Tmn Len Sen,Bdr Tun Hussien Onn 1&2,Bandar Mahkota Cheras,Taman Rakan,Bkt Nanding, Balakong 1&2,Prima Saujana 1&2, Tmn Putra Budiman dan tak ketinggalan Stesen tempat aku bekerja Cheras Perdana.

                                                         THE MUMMY RETURN

Sebanyak 5 games dilakukan untuk menguji semangat berpasukan kami iaitu Terompah Gergasi,Hula Hoop,Helikopter, The Mummy Return dan yang last skali lupa lak nama game ni tapi game ni kita kena sambungkan pelbagai benda yang kita bawa untuk dijadikan sesuatu yang panjang. Group CS4 menang yang terpanjang sekali.

Semangat berpasukan terutama group CS4 amat best sekali. Tak kisahlah yang remaja mahupun mak budak dan bapak budak sekalipun semuanya involve. Tagline pasukan HALUSSS....


                                                SEBAHAGIAN DARIPADA CS4
Setelah selesai diumumkan juara keseluruhan....Juaranya adalah CS4...memang terbaik..dan kemenangan ini milik kami..tak kisahlah baju dan kasut kotor dek lecah kat padang tu..CS4 u all memang best..harap kalau ada aktiviti macam ni lagi, semangat berpasukan kita akan tetap macam ni...HIDUP CS4

No comments:

Post a Comment